Lajm i rëndësishëm për përdoruesit e Netflix, ja se çfarë pritet të ndodhë në vitin 2022

“Netflix” ka dhënë një lajm shumë të rëndësishëm për të gjithë përdoruesit e tij.

Ka nisur të përpilohet lista për anulimin e disa serialeve.

Gjashtë muajt e parë të vitit 2022 do të jenë të anuluar 8 shfaqje dhe ripërsëritjen e 14 të tjerave.

 

Në listën e mëposhtme do të gjeni të renditur 8 serialet e anuluar.

Më poshtë do të gjeni 8 serialet që janë anuluar.

  • Gentefied 

Anulohet pas dy sezoneve

  • Cooking with Paris

Anulohet pas 1 sezoni

  • Another Life

Anulohet pas dy sezoneve

  • The Baby-Sitters Club

Anulohet pas dy sezonave

  • Archive 81 

Anulohet pas 1 sezoni

  • On the Verge 

Anulohet pas 1 sezoni

  • Raising Dion 

Anulohet pas dy sezoneve

  • Space Force 

Anulohet pas dy sezoneve