Kylie jo më gruaja më e ndjekur në Instagram, kush ia “rrëmbeu” fronin?

Mbretërimi i Kylie Jenner si gruaja më e ndjekur në Instagram ka marrë fund, të paktën për momentin.

Duket se tashmë fronin e ka rrëmbyer këngëtarja Selena Gomez, e cila numëron 383 milionë ndjekës, ndërsa Kylie 380 milionë.

Në vendin e parë qëndron prej kohësh Cristiano Ronaldo me 551 milionë, ndjekur nga Lionel Messi me 433 milionë ndjekës. Pas tyre, vijnë Selena dhe Kylie. The Rock (365 milionë) mbyll Top5.

Selena ka qenë më aktive në Instagram kohët e fundit, mirëpo ajo tha për Vanity Fair në fillim të këtij muaji se në telefon ka vetëm TikTok-un si aplikacion. Ajo hoqi dorë nga Instagrami vite më parë dhe dikush tjetër e ndihmon me postimet.