Kylie Jenner flet për vetëbesimin dhe operacionet plastike

Një nga emrat më të përfolur, Kylie Jenner ka folur së fundi për ndryshimet në pamjen e saj dhe u shpreh se është një ‘koncept i gabuar’ që ajo ka bërë aq shumë operacione në fytyrën e saj.

Jenner foli për marrëdhënien e saj me buzët dhe bukurinë në një intervistë për Hommegirls, duke thënë se nuk është penduar kurrë që ka bërë buzët.

“Mendoj se një keqkuptim i madh për mua është se kam bërë kaq shumë operacione në fytyrën time dhe se isha një person i pasigurt, ku në të vërtëtë nuk isha!” tha Jenner.

“Po, i dua buzët e plota dhe doja buzë të plota, por duke u rritur kam qenë gjithmonë personi më i sigurt në vete.”

Ajo vazhdoi: “Unë isha vajza që performoja për të gjithë. Kisha një pasiguri të buzëve, kështu që mora mbushësin e buzëve dhe ishte gjëja më e mirë që kam bërë ndonjëherë. Nuk pendohem. Por gjithmonë kam menduar se ishte e lezetshme.”

Jenner tha gjatë ribashkimit “Keeping Up With the Kardashians” në 2021 se “dashuria e saj për grimin” buronte nga pasiguritë rreth buzëve të saj, e cila filloi pasi një djalë i tha asaj se ajo ishte një “puthëse e mirë”, por kishte “buzë kaq të vogla”. Produkti i saj inaugurues i bukurisë ishte Kylie Lip Kit, i cili u lançua në vitin 2015.

Ndërsa manjatja e bukurisë ka qenë e hapur për marrjen e mbushësve të buzëve, ajo mohoi në një intervistë të vitit 2019 me Paper Magazine se kishte bërë ndonjëherë një operacion plastik.

Jenner i tha Hommegirls se të qenit nënë kishte ngarkuar pikëpamjen e saj për bukurinë dhe vetëbesimin e saj.

“Kjo më ka bërë ta dua veten më shumë. Unë i shoh tiparet e mia tek vajza ime dhe tek djali im tani, por e dini, vajza ime më ngjan mua,” tha ajo. “Unë shoh bukurinë time tek ajo dhe kjo më ka bërë ta dua veten më shumë me siguri. Bukuria gjithmonë ndryshon për mua.”