Kushi: Do vendosim oficerë sigure edhe në shkollat e arsimit bazë

Ministrja e Arsimit, Evis Kushi ka bërë me dije se në mbledhjen e sotme të qeverisë, është marrë vendimi për të shtuar numrin e punonjësve psikosocial dhe mësuesve ndihmës në shkolla.

Ajo tha se do të shtohet gjithashtu numri i oficerëve të sigurisë, të cilët tashmë do të jenë edhe në shkollat e arsimit bazë.