Kush janë të famshmit që u droguan me Johnny Depp?

Aktori Johnny Depp mbajti një qëndrim kundër ish-bashkëshortes së tij Amber Heard, në gjyqin e vazhdueshëm për shpifje. Ai ka dëshmuar për lidhjen dhe incidentin e gishtit të prerë. Sipas Pinkvilla, aktori u mor në pyetje nga ekipi ligjor i Heard për përfshirjen në drogë rekreative me miq si Marilyn Manson dhe Paul Bettany, gjë që Depp e pranoi.

Më 22 prill, Ben Rottenborn, avokati i Heard, tregoi mesazhet midis Depp dhe aktorit Paul Bettany ku ata bënin shaka për të vrarë Heard duke përdorur një gjuhë të papërshtatshme. Ai u pyet nëse dyshja ishte droguar më parë, Depp pranoi se ai kishte bërë tre filma me Bettany-n dhe ata vërtet drogoheshin ndonjëherë.

Depp u mor në pyetje më tej duke e pyetur nëse kishte marrë drogë si kokaina me Manson, për të cilën ai tha: “Ne kemi pirë kokainë së bashku ndoshta disa herë, një herë i dhashë Marilyn Manson një pilulë që ai të ndalonte së foluri shumë”.

Duke folur për mesazhet e kaluara të aktorit, Depp tha se i duken të sikletshme dhe se përdor herë pas here ‘dar humorin’ për t’u shprehur. Manson ishte akuzuar më parë nga shumë gra për sulme dhe abuzime seksuale, përfshirë aktoren Evan Rachel Wood.