Kush janë njerëzit më të pasur në botë?

Belgët janë më të pasurit në botë, me një pasuri mesatare prej 228,594 euro, sipas të dhënave nga Raporti Global i Pasurisë, të publikuar sot nga shtypi belg.

Sipas të dhënave të Raportit Global të Pasurisë, pasuria mesatare e belgëve arrin në 228.594 euro. Kjo do të thotë se gjysma e të rriturve belgë kanë më shumë se 228,594 € dhe gjysma tjetër më pak.

Australia vjen e dyta në renditjen e Raportit Global të Pasurisë me një pasuri mesatare prej 226,310 €, ndërsa Hong Kongu vjen i treti me 185,118 €.