Kush është Joelle Rich, e dashura e re e Johnny Depp?

Johnny Depp na mashtroi të gjithëve, të gjithë po shikonim avokatin e gabuar dhe padashur e bëmë të famshme Camille Vazquez për një romancë të rreme. Kur realiteti po na shikonte të gjithëve drejt e në sy. Pikërisht nën hundën tonë, Depp dhe avokatja tjetër e tij ishin tashmë çift dhe më në fund e bënë publike ditët e fundit.

Por duke parë të gjitha pamjet dhe fotot, prova ishte më e dukshme nga sa mund të mendonit. Joelle Rich është avokatja kryesore që përfaqësoi Johnny Depp gjatë gjyqit të tij në Mbretërinë e Bashkuar kundër Amber Heard. Ajo nuk ishte pjesë e ekipit të gjyqit amerikan, por ishte padyshim e pranishme gjatë gjithë gjyqit. Joelle është pjesë e së njëjtës firmë avokatësh që përfaqësoi aktorin.

 

Joelle ishte martuar vetëm një vit më parë

Joelle Rich ishte martuar me një burrë tjetër vetëm një vit më parë, por tani ajo po del me Johnny. Thuhet se ajo ishte gati të shpërngulej në një apartament në Londër me bashkëshortin e saj, por diçka ndodhi. Depp thuhet se po përpiqet t’i marrë gjërat ngadalë me avokaten, por ai e do shumë atë.

Rich la dy fëmijët dhe burrin e saj për të mbështetur Johnny Depp gjatë gjyqit të tij në Shtetet e Bashkuara. Ajo nuk ishte atje si avokate, por vetëm si partnere e Johnny-t për të ofruar mbështetje emocionale. Edhe miqtë e Joelle-s raportuan se papritmas nuk e kishin idenë se ku ishte ajo sepse ajo ra nga radari. Ajo ishte me Johnny gjatë gjithë kohës.

Joelle dhe burri i saj, Jonathan tani janë në proces të divorcit. Aktualisht nuk dihet nëse Johnny Depp kishte ndonjë lidhje me divorcin e afërt të Joelle Rich nga burri i saj.

 

*TiboNews