Kush është femra që kryeson listën e 100-të më të bukurave në botë?

Aktorja australiane, Margo Robie, kryeson listën e 100 femrave më të bukura të botës. 33-vjeçarja renditet në krye falë edhe vlerësimeve për rolin e saj në filmin “Barbie”.

Ky është viti i dytë në radhë që Margot Robin kryeson listën e femrës më të bukur në botë.

Revista Maxim rendit çdo vit femrat më të bukura, jo vetëm të showbizit, por edhe artit dhe Sportit. Pas Robbie renditen edhe femra të tjera të famshme si Kylie Minogue apo Sophie Monk.