Kufjet më të mira të vitit 2022

Nëse jeni fans  i muzikës, ju e dini se sa e rëndësishme dhe e shenjtë mund të jetë koha juaj personale e muzikës dhe marrëdhënia me kufjet.

Këto mund të duken gjëra të vogla, por ato na “transportojnë” në botën tonë të dashur audio. Një nga kufjet më të njohura të ditëve të fundit janë Apple AirPods Max.

Por Kufjet cilësore të kohës moderne ku jetojmë shkojnë përtej Apple .

Modelet e kufjeve këto ditë janë në kulmin e tyre. Disa prej tyre janë:

  1. Yamaha L700A

Me një dizajn gri, me veshje prej pëlhure në shiritin e kokës i ngjan  modelit AirPods Max. Kufjet me valë mund të palosen për udhëtim të lehtë.

  1. Koncepti Bang & Olufsen i Anis Jabloun

Nga ana vizuale, pjesa e brendshme e kupave është plotësisht transparente. Kjo nuk ka asnjë efekt në cilësinë e audios që lëshojnë altoparlantët. Tingulli që duhet të prisni nga një kufje me markën B & O është kristal i pastër dhe i pastër.

  1. Level Samsung Galaxy

Kufjet Level emërtohen kështu për shkak të kalibrit të zërit të tyre. Kufjet kanë një dizajn të bukur nga jashtë.  Butonat e vendosur anash kupave prej lëkure megjithëse sipërfaqet e ndjeshme ju lejojnë të ndërveproni multimedialisht.

  1. Helix

Këto kufje elegante kanë një sekret të fshehur – ato shndërrohen në një altoparlant! Shiriti i butë i kokës dhe krahët e kufjeve Helix ju lejon t`i shndërroni në një altoparlant . Në formën e tyre të altoparlantëve, kufjet duken gjithashtu si një skulpturë e vogël e lezetshme.

  1. Noveto N1

Në vend që të shtypni altoparlantët e secilit vesh, N1 transmeton audion ashtu si një altoparlant i zakonshëm Bluetooth. . Ai lidhet vetëm me veshët tuaj pa u transferuar te kufjet e dikujt pranë jush. Noveto N1 mund të quhen ndryshe “kufje të padukshme”.

  1. Beoplay HX

Kufjet me valë mbi vesh kanë jetëgjatësinë e baterisë prej më shumë se 40 orë me një karikim të vetëm. Kufjet vijnë në ngjyrë të zezë (me një variant krejt të bardhë që del në treg brenda një muaji), me një trup të bërë nga plastika e ricikluar dhe e mbuluar me një disk alumini.

  1. Cork Headphones

Këto kufje janë super të lehta!

Kufjet Cork janë jo alergjike, elastike, izolues i zërit, rezistente ndaj lagështirës dhe të butë në prekje.