“Kthehuni në Afrikë”, deputeti i Le Pen thirrje raciste ndaj kolegut

Dhoma e Ulët e Francës ndërpreu seancën e saj pasi një ligjvënës i ekstremit të djathtë i tha “kthehuni në Afrikë” një kolegu të majtë me ngjyrë, i cili kishte bërë një pyetje në lidhje me emigracionin. Thirrja e tij bëri bujë të madhe.

Qeveria dhe aleanca e majtë e quajtën një fyerje të papranueshme, raciste.