Kriza energjetike, Biden: Kohë e vështirë për Europën

Presidenti amerikan, Joe Biden ka folur për krizën energjetike. Ai ka deklaruar se Europa do të përballet me një moment të vështirë.

Për Biden dhe administratën e tij “aleanca transatlantike dhe bashkëpunimi me Evropën janë një prioritet”.