Kreu i shoqatës gjermane në Tiranë: Të investojmë më shumë në Shqipëri

Kryetari i Grupit Parlamentar të PS, Taulant Balla u takua sot në Tiranë me kreun gjerman të shoqatës “BWA”. Gjatë konferencës së përbashkët për shtyp, investitori gjerman Michael Schumman tha se Gjermani është është e interesuar të investojë në vendin tonë dhe se tashmë ka nisu ndërtimi i urave.

Ndërkohë Balla tha se duhet të kemi më shumë prezencë të kompanive gjermane në Shqipëri.