KQZ-ja çertifikon 12 kandidatë për zgjedhjet në veri të Kosovës

12 kandidatë janë certifikuar për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në 4 komunat në veri të Kosovës që do të mbahen më 18 dhjetor.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bëri të ditur se në mbledhjen e mbajtur më 28 nëntor, përveç certifikimit të kandidatëve dhe subjekteve politike ka emëruar edhe Komisionet Komunave të Zgjedhje.