Koreja e Veriut mbështet Rusinë për katër rajonet ukrainase

Koreja e Veriut mbështeti Rusinë dhe vendimin e katër rajoneve separatiste ukrainase për t’iu bashkuar Rusisë.

Në një deklaratë, Ministria e Jashtme e Koresë së Veriut tha se ata respektojnë vullnetin e njerëzve që duan të bashkohen me Rusinë.