Kopshti Zoologjik, gati më 1 qershor

Më 1 Qershor, fëmijët e Tiranës do të mund të kalojnë kohë në kopshtin e zi Zoologjik.

Ai është është thuajse gati dhe do të vijë për të gjithë qytetarët e Tiranës si një pikë tjetër argëtimi.

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, bashkë me një grup fëmijësh, inspektoi punimet që janë në fazën përfundimtare, për të mirëpritur më pas kafshët.

Veliaj siguroi se Kopshti i ri Zoologjik do të jetë më moderni në Ballkan, pas lirimit të hapësirave të zaptuara.

*Tibo News.