Komplot për grusht shteti, arrestohen 25 persona në Gjermani

Njëzet e pesë persona janë arrestuar në bastisje në të gjithë Gjermaninë, të dyshuar për komplot për të rrëzuar qeverinë. Raportet gjermane thonë se grupi i figurave të ekstremit të djathtë dhe ish-ushtarak planifikonte të sulmonte ndërtesën e parlamentit dhe të merrte pushtetin.

Një gjerman i referuar si një princ i quajtur Heinrich XIII, dyshohet se ka qenë qendror në planet e tyre.