KFOR-i shton prezencën me trupa në veri të Kosovës

Shtimi i trupave të KFOR-it në veri u bë pasi grupet e djathta nga Serbia organizuan një protestë në anën serbe të kufirit me Kosovën në Jarinje dhe tentuan të hynin në Kosovë.

Forcat paqeruajtëse të NATO-s kanë shtuar prezencën në veri të Kosovës.