Këto janë tre shenjat më të kërkuara të Horoskopit në Google

Në përpjekjen tonë për të kuptuar botën përreth nesh dhe marrëdhëniet tona personale, edhe nëse jemi të paktën skeptikë ndaj astrologjisë, shpesh tundohemi të kërkojmë karakteristikat e një shenje që i përkasin një miku, të afërmi ose partneri. Por cilët anëtarë të zodiakut gëzojnë më shumë kërkime në Google?

Kompania amerikane e marketingut AMP Agency analizoi rreth 19 milionë kërkime të bëra në vitin 2020 dhe doli me tre shenjat e zodiakut për të cilat dikush kërkon më shumë informacion në motorin e kërkimit popullor.

Tre shenjat më të njohura të zodiakut në Google:

Luani (7/23-8/22): Kur kërkojmë të dhëna për Luanin largpamës dhe me vetëbesim, zakonisht kërkojmë shenjat e zodiakut me të cilat ai është në përputhje. Është veçanërisht mbresëlënëse që është hyrja më e popullarizuar në internet në zodiak pasi, të paktën sipas të dhënave të SHBA-së, është shenja e dytë më e rrallë pas Ujorit.

Shigjetari (11/23-12/22): I largët, i pavarur, argëtues, ai është i dyti në kërkim, pavarësisht se është shenja e tretë më e rrallë.

Akrepi (24/10-11/22): Në vendin e tretë gjejmë Akrepin pasionant dhe instinktiv. Nuk është çudi, në këtë rast, pasi është shenja më e zakonshme, të paktën sipas të dhënave amerikane.