Këshilltari Putin vizitë në Karelia, në kufirin finlandez

Sekretari i Këshillit të Sigurimit të Federatës Ruse (SCRF), Nikolai Patrushev, këtë të hënë do të zhvillojë një vizitë në Republikën Ruse të Karelias, e cila kufizohet me Finlandën.

Lajmi është konfirmuar nga mediat ruse.

Ndër të tjera në media thuhet se Patrushev do të shkojë në “Petrozavodsk dhe do të zhvillojë një takim për çështje të sigurisë kombëtare.

Ai gjithashtu pritet që të vizitojë një sërë fabrikash prodhuese të rëndësishme për zhvillimin socio-ekonomik të rajonit