Këngët që ju duhen gjatë vrapit

Në qoftë se jeni gjetur në leximin e këtij artikulli, me gjasë jeni njerëz të lidhur ngushtë me stërvitjen, ose mund të jeni nga ata që po tentoni të frymëzoni veten me të tilla gjëra dhe mendoni që muzika  mund t’ju ndihmojë.

Sidoqoftë, mos u shqetësoni, ekziston një listë e muzikës së mirë, pikërisht për vrap.

Muzika nuk duhet të jetë një zhurmë e zakonshme në momentet kur vraponi, por një muzikë me tekste motivuese që ju ndryshojnë gjendjen tuaj emocionale dhe ju mbajnë ritmin që ju nevojitet.

 

Më poshtë do të gjeni listën e këngëve që duhet t’i keni pjesë frymëzimi.

 

  • SOPHIE — Faceshopping

  • Charli XCX – Vroom Vroom

  • Alice Longyu Gao – Rich Bitch Juice

  • 100 gecs – hand crushed by a mallet

  • M.I.A. x The Partysquad x KENZO – Y.A.L.A.