Kate Middleton “merr pjesë” në një konkurs gatimi në televizion

Në finalen e Great British Baking Show janë shfaqur Princesha Kate dhe Princi William si pjesë e një feste për ditëlindjen e 75-të të Shërbimit Shëndetësor Kombëtar (NHS) të financuar nga MB.

Ata ndihmuan në festën e madhe të çajit të NHS Charities Together, duke shtuar disa prekje përfundimtare në tortën dhe kekët e kuzhinieres Alice Fevronia të shndërruar në mësuese të famshme. Princesha shtoi gjithashtu pjesën e sipërme të tortës bazën dhe kishte shumë pyetje në lidhje me aftësitë e veçanta të Fevronia-s në krijimin e ëmbëlsirës me temë NHS.

“Princesha në fakt po kërkonte shumë këshilla për pjekje si: ‘Si u bë kremi i gjalpit kaq i butë?’“, tha Fevronia. “Ajo përmendi se ishte zgjuar disa herë duke u përpjekur të dekoronte tortat e ditëlindjes së fëmijëve”, shton ajo. Ajo gjithashtu donte të dinte se si t’i bënte anët e tortës drejt dhe të lëmuara”, i tha ajo People.

“Ata ishin shumë argëtues”, vazhdoi ajo për çiftin mbretëror. “Ata thjesht po kalonin një kohë të mirë.” Torta festive e Fevronia-s ishte zbukuruar me ngjyrat blu dhe të bardhë të NHS britanike dhe përfshinte data të rëndësishme, duke përfshirë ditën kur nëna e ndjerë e William, Princesha Diana, hapi repartin e parë të AIDS-it në NHS.