“Karriera në Hollywood më kushtoi prindërimin e mirë”

Harrison Ford bëri një koment të rrallë për atësinë në një intervistë të re, duke pranuar se ndoshta do të kishte qenë një prind më i mirë nëse karriera e tij në Hollywood nuk do të kishte qenë aq e suksesshme.

Ikona e Indiana Jones, 80 vjeç, është baba i Benjamin dhe Willard, të cilët i ka me ish-gruan Mary Marquardt dhe Malcolm dhe Georgia, me skenaristen e ndjerë Melissa Mathison.

Ai gjithashtu adoptoi djalin e gruas Calista Flockart, Liam, kur u martuan në vitin 2010 – dhe çifti së fundmi u panë duke u krenuar për diplomimin e 22-vjeçares.

Në një intervistë jashtëzakonisht të sinqertë me Esquire, ai foli për jetën e tij private, duke shpjeguar: “Mund t’ju them këtë: nëse do të kisha qenë më pak i suksesshëm, ndoshta do të isha një prind më i mirë”.

“Unë mendoj se kjo është e barabartë me “Unë e di se kush f**k (dreqin) jam unë”, vazhdoi ai duke iu referuar intervistës së tij shumë të publikuar me Hollywood Reporter. “Për të cilën unë ende kritikohem nga gruaja ime, pasi nuk e marr seriozisht shëndetin mendor.

“Unë në fakt e marr seriozisht shëndetin mendor. Unë po përpiqesha të thoja, ndërsa i shpjegova asaj: Unë i përshtas të gjitha të metat për të cilat  njerëzit shkojnë te psikologu për t’i përshtatur, sepse unë i pranoj të metat e mia.

“Unë i pranoj të metat dhe dështimet e mia – ose më mire të them, nuk i pranoj ato, por i zotëroj ato.

“Dhe sigurisht që për shembull kopshtari është prind më i mirë, sepse unë kam qenë jashtë vendit tim, I zënë me punë gjithandej, fama, suksesi dhe gjithçka për pjesën më të madhe të jetës sime.”

Harrison ka qëndruar privat dhe i kujdesshëm për jetën e tij si baba i pesë fëmijëve.