Kalimi i emigrantëve të paligjshëm në Detin Egje, shpëtohen 51 refugjatë

51 emigrantë të paligjshëm janë shpëtuar nga rojet bregdetare turke.

Sipas një deklarate nga Roja Bregdetare, dy gomone që transportonin emigrantë në mënyrë ilegale në brigjet e rretheve Urla dhe Dikili u zhvendosën për shkak të dështimit të motorit dhe kërkuan ndihmë. Ekipet e rojës bregdetare shpëtuan nga gomonet 51 emigrantët, ku mes tyre ishin edhe dy fëmijë.

Emigrantët e parregullt janë dërguar në Drejtorinë Krahinore të Menaxhimit të Migracionit.