Ju mashtrojnë me një “mirëmëngjes”, shenjat e horoskopit që bëjnë sikur kujdesen për të tjerët

Ka nga ata që pretendojnë se ndihen mirë për çdo gjë të mirë që u ndodh të tjerëve, me vetëm një qëllim: të fitojnë diçka për veten e tyre. Nëse personi me të cilin janë përfshirë nuk u ofron asgjë, atëherë ata nuk hezitojnë ta dëbojnë atë nga jeta e tyre, qoftë edhe në mënyrë të vrazhdë.

Ata krijojnë lidhje, miqësi dhe marrëdhënie në jetën e tyre, duke synuar interesat e tyre dhe indiferentë ndaj ndjenjave të të tjerëve. Cilat shenja të zodiakut mund t’i përkasin?

Demi

Demi mund të konsiderohet një fëmijë i mirë, megjithatë ai është mjaft egoist dhe në fund të ditës mendon për goditjen e tij dhe veten. Mjaft materialist dhe me interesa personale, Demi mund të dëshirojë siguri në jetën e tij, por vetëm ju nuk mund të ndiheni të sigurt me të. Në fund të fundit, ai nuk kujdeset për shpjegimet, por për të besuar se ka të drejtë.

Binjakët

Binjakët kërkojnë respekt dhe është shumë e rëndësishme që ata të ndihen të mbështetur dhe të kenë një person pranë tyre që t’i dëgjojë. Kështu që ata janë shumë të lumtur kur kjo ndodh. Në fakt, ata premtojnë të ofrojnë të njëjtin model mbështetjeje për të tjerët, me ndryshimin e vetëm që këta të tjerët janë minimalë dhe i përkasin rrethit shumë të mbyllur të të dashurve. Nëse jeni në një lidhje me Binjakët dhe nuk jeni në atë rreth, atëherë mos prisni shumë. Binjakët do të pretendojnë t’ju dëgjojnë kur të ndani problemet tuaja, por në fakt do të mendojnë se çfarë do të bëjnë më pas.

Virgjëresha

Nëse ai ju numëron si kundërshtar, atëherë ai mund të dëgjojë problemet tuaja. Megjithatë, Virgjëresha bëhet shumë kritike dhe ironike, veçanërisht nëse ajo që thoni bie ndesh me parimet dhe mendimin e saj. Ajo gjithmonë dëshiron të jetë në krye dhe për këtë arsye zvogëlon këdo që bën më mirë se ajo. Ai do të tregojë se kujdeset për ju, përderisa ka diçka për të fituar prej saj. Në rast se kjo nuk ekziston, ajo patjetër nuk do të tregojë durim dhe nuk do të dëgjojë shqetësimet dhe problemet tuaja.

Shigjetari

Ata duan të duken gjithmonë të gëzuar dhe pozitiv, por kjo nuk është e lehtë. Ata lodhen dhe nuk tolerojnë veten, sepse nuk i kuptojnë të gjitha, por nuk kujdesen vërtet për të tjerët. Ata pretendojnë se kujdesen për atë që dëgjojnë, por e vërteta është se ata duan që biseda të përfundojë, pasi urrejnë të harxhojnë energjinë e tyre për çështje që nuk i shqetësojnë.