Jolie apo Pitt, kush e fitoi çështjen në gjykatë?

Pak kohë më parë, ylli i njohur Brad Pitt akuzoi ish-gruan e tij, Angelina Jolie se ka dëmtuar reputacionin e biznesit të verës dhe rosesë, duke shitur gjysmën tek një i huaj, ndërkohë që atë më parë e kishin në pronësi bashkë.

 

Beteja e tyre u bë dhe ligjore dhe së fundmi fituese u shpall Angelina Jolie kundër ish-bashkëshortit, Pitt.

Ekipi i Pitt ka tentuar të bindë refuzimin e kërkesës së Jolie për letrat.

 

Një gjykatës në Los Angelos ka thënë se Pitt bashkë me skuadrën e tij nuk do të ndalojnë deri në apelim të vendimit.

 

“Çdo njeri racional do të ishte i lumtur që Stoli të ishte partner në biznesin e tyre. Ata kanë marketing dhe shpërndarje të nivelit të lartë,” thanë ata, duke treguar të mirat e biznezit

Gjithashtu theksoi se:

“Ai thjesht nuk mund të shohë përtej urrejtjes së tij ndaj Jolie.”

 

Një burim nga Pitt ka treguar se marrëveshja me Stoli, përveçse nuk është e mirë, është e refuzuar dhe gjatë kohës që ai dhe Jolie ishin të martuar.