Johnson pranon fajësinë për festat në kohën e Covid

Johnson është përballur me thirrje të përsëritura për të dhënë dorëheqjen nga politikanët e opozitës dhe disa në partinë e tij për festat e organizuara në kohën e COVID.

“Unë jam i përulur dhe kam nxjerrë një mësim,” i tha kryeministri Johnson parlamentit, duke thënë se ai nuk do të tërhiqej për shkak të skandalit.

Ai mori pjesë në disa festa, duke përfshirë organizimin për të festuar ditëlindjen e tij të 56-të më 19 qershor 2020, për të cilën edhe u gjobit.