Jeta e Zelensky-t: Nga student i Juridikut tek njohja me Olenën dhe presidenca në kohë lufte!

Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky është kthyer në imazhin e mbrojtjes së vendit të tij kundër agresionit rus. Gjatë gjithë konfliktit, ai ka kërkuar të qetësojë njerëzit e tij duke ofruar përditësime me video të stilit selfie në Ukrainë dhe madje … Continue reading Jeta e Zelensky-t: Nga student i Juridikut tek njohja me Olenën dhe presidenca në kohë lufte!