Jason Mamoa dhe Eiza Gonzales rikthehen me njëri-tjetrin

Jason dhe Eiza duket sikur vazhdojnë frekuentimin bashkë.

 

 

Të dy janë parë të dalin nga i njëjti ambjent në Londër, pavarësisht se në minuta të ndryshëm, qëndrimi në ambjent ka qenë në të njëjtën kohë.

Muajin e kaluar, në “People” u tha se pas muajve të lidhur, dyshja e kishte ndërprerë marrëdhënien.

“Ata janë thjesht njerëz shumë të ndryshëm. Ata e duan shumë njëri-tjetrin dhe janë në faza të ndryshme të jetës.”

 

Sipas burimeve, Eiza është njeri shumë aventurier dhe argëtues dhe ka shumë të përbashkëta me Jason.

Mamoa ishte i martuar për 17 vite me radhë me Lisa Bonet, marrëdhënie kjo që iu dha fundi në janar të këtij viti.