Japonia ndihmon Ukrainën në restaurimin e infrastrukturës energjetike

Japonia është e gatshme t’i ofrojë ndihmë Ukrainës në restaurimin e infrastrukturës energjetike të dëmtuar ose të shkatërruar si rezultat i armiqësive.

Ministria e Energjisë e Ukrainës dhe Grupi Ndërkombëtar i Energjisë ranë dakord për bashkëpunim në restaurimin e objekteve të infrastrukturës energjetike.