Jaeld Çela rekurs në Gjykatën e Lartë për dënimin me burg

Ish-drejtori i Policisë së Vlorës Jaeld Çela ka bërë rekurs në Gjykatën e Lartë për prishjen e vendimit që e dënoi për shpërdorim detyre. Çela u lirua pak kohë më parë, pasi vuajti shumicën e dënimit me 3.4 vite burg. Ish-kreu i Policisë së Vlorës ishte pjesë e dosjes, ku u dënua ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri.

Çela u vu në hetim nga prokuroria në nëntor 2017 dhe për tre vite qëndroi në arrati. Ai u dorëzua në maj të vitit 2020.