Ja pse Billie Eilish fshiu të gjitha aplikacionet e mediave sociale nga telefoni i saj

Billie Eilish është shkëputur nga llogaritë e saj në rrjetet sociale. Në një episod të ri të serialit Conan O’Brien Needs A Friend: Musician, këngëtarja “Happier Than Ever” tregoi se si ishte rritja me internetin në vitet e saj të formimit dhe pse tani, ajo zgjedh të mbajë distancën e saj.

“Nuk e shikoj më. Unë i kam fshirë të gjitha nga telefoni im, gjë që është një marrëveshje për mua, “i tha ajo O’Brien. “Ti nuk kishe internet me të cilin të rriteshe… Më duket sikur jam rritur në kohën e përsosur të internetit. Kam pasur vërtet një fëmijëri të tillë dhe kam bërë gjëra gjatë gjithë kohës. Ishte kompjuter dhe lojëra në kompjuter, por mezi.”

Eilish tha se sapo hyri në adoleshencë, ajo filloi të vërejë se zakonet e saj në internet ndryshojnë në atë të një adoleshenteje normale që nuk ishte e famshme, gjë që u bë shpejt një çështje e ndërlikuar.