Ja çfarë tregon ngjyra e derës së shtëpisë për ju

Ngjyrat që zgjedhim, nga rrobat e deri tek dekorimi i shtëpisë, zbulojnë shumë gjëra për ne.
Disa ngjyra, si e bardha, e verdha dhe bluja, përmbajnë energji pozitive në mjedis.
Ne gjithashtu priremi të zgjedhim disa ngjyra në varësi të vendit ku jetojmë dhe motit.

Më poshtë do të gjeni ngjyrat dhe shpjegimet.

 

1. Blu e lehtë dhe e mbyllur
Blu e hapur: Ju jeni një person shumë shpresëdhënës dhe pozitiv dhe njerëzit zakonisht vijnë për të folur me ju kur kanë nevojë për këshilla.
Jo vetëm kaq, por ata do të trokasin në derën tuaj nëse kanë nevojë për humor të mirë.
Blu e mbyllur: Sa më e errët të jetë bluja, aq më të qetë janë njerëzit që jetojnë brenda.
Ju dëshironi t’u dërgoni një mesazh kalimtarëve se shtëpia juaj është e hapur për këdo.

 

2. E verdha
Shkëlqimi i kësaj ngjyre është intrigues për fqinjët tuaj dhe të huajt që e shohin atë.
Ju ndoshta jeni një person mëngjesi që jetoni në maksimum gjatë të gjitha orëve të ditës.
Ju jeni gjithashtu një person shumë mikpritës dhe optimist dhe do të dëshironit që të gjithë ta dinë këtë për ju.
Ju e dini se jeta mund të bëhet goxha e errët ndonjëherë, por dera juaj nuk duhet të përzihet me atë errësirë.

 

3. E kuqe
Në të kaluarën, një derë e kuqe do të thoshte se kushdo që kishte nevojë, do të ishte plotësisht i mirëpritur.
Në Skoci, nga ana tjetër, njerëzit që kishin shlyer hipotekën e tyre i lyenin dyert me ngjyrë të kuqe në mënyrë që të gjithë ta dinë.
Sot, një derë e kuqe tregon forcë dhe mendim pozitiv nga njerëzit që banojnë në të.

 

4. E zezë
E zeza është një ngjyrë shumë e sofistikuar dhe dërgon një mesazh se jeni një person autoritar dhe që keni jetën tuaj nën kontroll.
Ju tregoni se jeni një person i fortë me një pikëpamje shumë serioze për jetën.
Në të njëjtën kohë, ju arrini të krijoni një mister rreth vetes dhe shtëpisë tuaj.

 

5. E gjelbër

E gjelbërta është ngjyra e natyrës dhe duke e lyer derën tuaj në këtë nuancë, ju tregoni se e doni natyrën
Ju ndoshta jeni dikush që investon në familje dhe ju pëlqen siguria juaj.
Mund të jetë pak e tepruar, por ka të ngjarë që ju pëlqen ta mbani kopshtin tuaj të rregullt pasi tashmë është e qartë se jeni një person i natyrës.

 

6. E bardhë
E bardha është ngjyra e pastërtisë, thjeshtësisë dhe organizimit, të cilat me siguri ju i dini shumë mirë.
Ka të ngjarë të jeni një person shumë i qetë dhe dëshironi paqe në të gjitha aspektet e jetës suaj.
Është ngyrë që të jep mundësinë për zgjedhje edhe në ambientet e brendshme, jo vetëm te ato të jashtmet.

 

7. Rozë

Pavarësisht nuancës rozë që keni zgjedhur, mund të supozojmë me siguri se jeni një romantik i pashpresë.
Kështu që ju gjithashtu mund të jeni shumë të dashur dhe edukues me të gjithë në jetën tuaj.
Ju jeni gjithashtu një person shumë bujar dhe kur keni njerëz në shtëpinë tuaj, dëshironi të siguroheni që të gjithë të ndihen të veçantë.

 

8. Portokalli
Portokallia është e guximshme dhe tregon se nuk keni frikë të rrezikoni në jetë.
Ju ndoshta jeni një person shumë i ngrohtë dhe ftues dhe dera juaj dërgon një mesazh që njerëzit nuk duhet të kenë frikë të trokasin në të.
Në restorante, portokallia është një ngjyrë shumë e njohur pasi i bën njerëzit të ndjehen të uritur dhe të hanë më shumë.

 

9. Vjollcë
Në shumë vende, vjollca është ngjyra e familjes mbretërore dhe e pasurisë, dhe është gjithashtu një nuancë shumë shpirtërore e zgjedhur nga shumë priftërinj.
Nëse zgjidhni ngjyrë vjollce, me siguri jeni një person krijues dhe mendjehapur, shpesh duke menduar jashtë kutisë.
Është gjithashtu një ngjyrë shumë e qetë që ka efekte thellësisht qetësuese për ju dhe ata që hyjnë në shtëpinë tuaj.
Ju gjithashtu mund të jeni dikush që nuk ka frikë të marrë rreziqe, pavarësisht sa të mëdha janë ato.

 

10. Gri
Kohët e fundit ngjyra gri po bëhet gjithnjë e më popullore dhe dërgon mesazhin se jeni të sofistikuar dhe mbani një sy në trendet.
Është një ngjyrë shumë shik, pa marrë parasysh nuancat, dhe të ftuarit tuaj do ta dinë që do të kalojnë mjaft mirë me ju.
Ata që zgjedhin këtë ngjyrë janë ndoshta shumë inteligjentë dhe dinjitoz.