Italia nis hetimet ndaj Pfizer për evazion fiskal

Italia ka nisur hetimet ndaj Pfizer për evazion fiskal. Hetimi po kryhet me në bashkëpunim me zyrtarët e taksave dhe ka dyshime se Pfizer mund të ketë përfituar 1.2 miliardë euro nga filialet e saj në SHBA, për të mos paguar taksat  në Itali.