Ish presidenti serb: Pse Serbia e do Kosovën në ‘Open Balkan’

Ish-presidenti i Serbisë, Boris Tadiç është shprehur kundër iniciativës së Ballkanit të Hapur, duke thënë se nisma nuk është e sigurt dhe se mund të hapë rrugën për organizatat mafioze.

Në një intervistë për gazetën malazeze “Vijesti”, ish presidenti serb ka thënë gjithashtu se është e papranueshme që Serbia të kundërshtojë anëtarësimin e Kosovës në organizatat ndërkombëtare dhe njëkohësisht ta ftojë atë në “Ballkanin e Hapur”.

*Tibo News