Intervista e Jim Carrey kur i thotë të gjitha me zemër

Fansat e Jim Carrey mund të duan të shohin aktorin më tepër e të qeshin me të, por ai ka vendosur të bëjë pushim.

Duke folur për “Access Hollywood” në intervistën e fundit, Carrey tha se po planifikon të tërhiqet nga aktrimi. Sa serioz është Carrey për të lënë pas aktrimin? “Mjaft serioze,” tha ai dhe e kishte tërë mend.

“Epo, unë po tërhiqem. Po, ndoshta. Unë jam mjaft serioz, “tha Carrey. “Varet. Nëse engjëjt sjellin një lloj skenari që është shkruar me bojë ari që më thotë se do të jetë vërtet e rëndësishme që njerëzit ta shohin, unë mund të vazhdoj rrugën, por kam nevojë të bëj një pushim.”

Carrey shtoi, “Më pëlqen shumë jeta ime e qetë dhe me të vërtetë e dua jetën time shpirtërore dhe ndihem sikur dhe kjo është diçka që mund të mos dëgjoni kurrë një personazh tjetër të famshëm për sa kohë që ekziston kam mjaftueshëm . Unë kam bërë mjaft.”

Tifozët e Carrey janë mësuar që aktori të marrë pauza të gjata për aktrim. Publikimi i “Sonic the Hedgehog” në 2020 shënoi rolin e parë të madh të Carrey në një film në studio që nga vazhdimi i vitit 2014 “Dumb and Dumber To”. Në mes, aktori u shfaq në filmat indie “The Bad Batch” dhe “Dark Crimes”. Rolet e fundit të Carrey përfshijnë gjithashtu serialin komedik të Showtime “Kidding”, i cili u shfaq për 20 episode në dy sezone përpara se të anulohej. Komediani gjithashtu ishte i ftuar në “Saturday Night Live” si Joe Biden për gjashtë episode në 2020.

Me publikimin e “Sonic the Hedgehog 2”, Carrey kthehet në ekskluzivitet përballë Ben Schwartz, Tika Sumpter, James Marsden dhe Natasha Rothwell. Filmi i parë “Sonic” u shfaq menjëherë përpara pandemisë në shkurt 2020 dhe fitoi pak më pak se 320 milionë dollarë në mbarë botën. Vazhdimi shton zërin e Idris Elba në përzierjen si Knuckles, një personazh që do të marrë një seri “spinoff” në Paramount Plus në të ardhmen.