INSTAT tregon si po shkon Censi i popullisë dhe banesave

Pak ditë pas nisjes së censit të popullsisë dhe banesave, Instituti i Statistikave deklaron se procesi po ecën sipas parashikimeve.

INSTAT-i thekson se gjatë këtyre ditëve nuk është shfaqur asnjë problematikë në terren dhe se qytetarët i janë përgjigjur pozitivisht thirrjes për të marrë pjesë në Cens në të gjithë territorin e Shqipërisë.