Ikona e muzikës “ndalon” koncertin në Arabinë Saudite

Pharrell Williams u largua nga skena gjatë koncertit të tij dhe thuhet e përfundoi shfaqjen më herët.

Muzikanti Happy po performonte në një koncert të mbushur me yje pas Çmimit të Madh të Arabisë Saudite të shtunën.

Megjithatë, thuhet se ai u detyrua të ndërmerrte veprime dhe të shkurtonte performancën e tij me 15 minuta pasi një turmë e egër nuk iu kushtoi vëmendje paralajmërimeve të tij të rrepta.

Sipas raportimeve, 50-vjeçari vazhdimisht i kërkoi audiencës që të mos i hidhnin shiritat e dorës në skenë, për të mbajtur të sigurt kërcimtarët e tij.

Pavarësisht lutjeve të Pharrell, fansat vazhduan të hidhnin shiritat e dorës drejt skenës, duke e detyruar atë të merrte masa.

“Mirë, do t’ju lë të përfundoni”, thuhet se u mërzit para se të largohej.