Horoskopi për vitin 2023 dhe shenjat për të cilat parashikohet martesë

Dashi

Do të jeni ambicioz, energjik dhe intensiv në përpjekjen për të arritur qëllimin. Mundohuni të jini të kujdesshëm pasi shumë do të përpiqen të tërheqin energjinë tuaj dhe do t’ju bëjnë të ndiheni të lodhur emocionalisht. Në prill, Jupiteri do të kalojë tek dashi dhe ju do të jeni edhe më të rehatshëm dhe më energjikë për të bërë ndryshime, përdoreni këtë për më të mirën dhe pa b ërë kompromis, as me veten.

Për ata që janë të dashuruar, do të jeni të vëmendshëm në plotësimin e nevojave të njerëzve tuaj të dashur. Partneri do të fitojë besim në veprimet dhe sinqeritetin tuaj në gjysmën e dytë të vitit, dhe për këtë arsye durimi është çelësi.

Menaxhoni shëndetin tuaj pasi do t’i nënshtroheni shumë stresit dhe ankthit. Mundohuni të bëni shumë Yoga ose gjimnastikë për të mbajtur veten në formë. Meditimi do t’ju ndihmojë të fitoni kontrollin e mendjes dhe trupit tuaj, të qetësoni energjinë dhe të qëndroni në ekuilibër gjatë gjithë vitit.

Demi:

Vitit 2023 është favorit për përqendrimin dhe përmbushjen e qëllimeve dhe objektivave të karrierës suaj. Ata që kanë punuar shumë në një vit të fundit, do të gëzojë frytet e punës. Këtë vit do të shpërbleheni për të gjithë punën kërkuese dhe do të përfitoni disa shpërblime monetare. Përdoreni atë për mirëqenien e familjes suaj ose për të reduktuar borxhet tuaja të papaguara.

Jupiteri në shtëpinë e 12-të nga Demi do të sjellë një ndryshim të madh në vitin 2023. Ka shumë mundësi për udhëtime jashtë shtetit qoftë biznes apo punësim, nga muaji prill. Karriera do të jetë prioriteti juaj kryesor këtë vit dhe do të shpenzoni shumë kohë duke u siguruar që familja juaj të jetë në një pozicion të shëndoshë. Kjo qasje do t’ju afrojë më shumë me bashkëshortin, fëmijët dhe anëtarët e familjes.

Kaloni kohë me partnerin tuaj dhe forconi marrëdhënien pasi ka nevojë për vëmendje. Do të punoni drejt së mirës më të madhe dhe do të arrini një ekuilibër midis krijimit të pasurisë dhe forcimit të marrëdhënieve familjare. Ky vit është një vit i mrekullueshëm me kusht që të zotëroni artin e menaxhimit të pritjeve dhe qëllimeve.

Binjakët

Këtë vit është e rëndësishme të kuptoni pikat tuaja të forta dhe të punoni drejt tyre. Aftësia juaj për sukses në burime ose fronte të shumta do të testohet dhe do t’ju shtyjë të përqendroheni në një fushë. Jupiteri në shtëpinë e 11-të do të sjellë fitime të mëdha gjatë gjithë vitit.

Kjo do t’ju çojë në një fazë interesante të jetës suaj, pasi forca juaj qëndron në ekspertizën e larmishme dhe në të njëjtën kohë suksesi do të vijë nga fokusi në një fushë të caktuar të punës suaj. Mënyra se si i transformoni pikat tuaja të forta dhe qëndroni të fokusuar, do të përcaktojë drejtimin tuaj në jetë.

Ky është viti kur do ta gjeni partnerin tuaj më të përshtatshëm dhe më mbështetës për nevojat tuaja. Të dy do të eksploroni kuptimin e jetës dhe martesës. Njerëzit që janë të gatshëm të martohen mund të gjejnë shpirtin e tyre binjak. Më tej, ata që janë në një lidhje tani do të jenë gati për të marrë një zgjidhje me partnerin e tyre.

Në prill, do të kuptoni se fokusi ka qenë shtytësi juaj dhe ju duhet ta përdorni atë në avantazhin tuaj. Njerëzit në fushën e bankave, shitjeve dhe marketingut do të lulëzojnë më mirë se të tjerët.

Gaforrja:

Vazhdoni të bëni atë që keni bërë që nga viti i kaluar dhe do të gjeni mundësi të reja në jetë; qoftë karrierë apo jetë dashurie. Tani duhet të keni mësuar mësimet e rëndësishme të jetës, të keni arritur pjekurinë dhe të jeni gati të përballeni me botën me forcë dhe energji të re. Kalimi i Saturnit në shtëpinë e 8-të mund të krijojë disa pengesa dhe vonesa, mësoni të jeni të durueshëm.

Deri në prill, duhet të vazhdoni të zhvilloni marrëdhënie dhe të punoni me forcë të plotë për të arritur rezultatet e dëshiruara. Pas prillit, mund të hidhni hapin tjetër në marrëdhënien tuaj pasi bashkëshorti juaj do të jetë forca juaj. Për ata që janë beqarë ka shumë mundësi të martohen dhe për ata që janë të martuar do të zgjeroni familjen.

Studentët që janë ende në shkollë dhe kolegj, ky është viti për t’u fokusuar në shkencat e tokës. Është koha të punoni shumë në prapaskenë dhe të befasoni të gjithë me rezultatet tuaja. Duhet të keni kujdes me shëndetin tuaj. Përpiquni të përfshini një regjim ushtrimesh dhe ushqimesh në stilin e jetës tuaj. Praktikoni meditimin pasi është po aq i rëndësishëm për zhvillimin tuaj.

Luani

Viti 2023 do jetë interesant për beqarët, pasi ka gjasa të gjejnë një partner të qëndrueshëm. Ata që janë të martuar do të kuptojnë se martesa është themeli i institucionit. Këtë vit jeta juaj e dashurisë mund të marrë një rrugë të rëndësishme.

Familja dhe vëllezërit e motrat janë afër zemrës suaj. Ky është viti kur ata do të kërkojnë drejtim nga ju, ndaj jini të gatshëm të jepni kohën tuaj drejt zhvillimit të tyre. Kalimi i Saturnit në shtëpinë e 7-të të marrëdhënies do t’ju bëjë të përballeni me disa sfida me bashkëshortin, ndaj jepni kohë për të krijuar harmoni.

Ata që janë në biznes duhet të kenë krijuar një marrëdhënie të mirë vitin e kaluar. Ruajeni këtë marrëdhënie dhe zhvilloni më tej për të dhënë fryte të mira. Ata në bizneset e shërbimeve që përfshijnë kapitalin njerëzor do të kenë një rritje të pasurisë.

Njerëzit që punojnë në financa dhe banka, art dhe teatër do të kenë një shans më të lartë për sukses. Përqendrohuni dhe mbani trupin dhe mendjen tuaj në frymën e duhur.

Virgjëresha: 

Ata që merren me biznes; prisni fitime dhe humbje dhe pranojini ato me qetësi. Këto janë mësime të jetës që ju të bëheni më të fortë. Njerëzit që punojnë në fushën e gazetarisë, komunikimit, transportit, diplomacisë dhe shërbimeve të fuqisë punëtore do të shohin shumë rritje në karrierën e tyre.

Deri në këtë kohë, shumë beqarë që ishin të prirur për të vendosur dhe duhet të kishin gjetur partnerë duhet të vazhdojnë të gjejnë një partner të përshtatshëm deri në prill. Në prill, do të filloni një fazë të re në jetën tuaj, e cila do t’ju ndihmojë të gjeni veten tuaj të vërtetë gjatë vitit.

Kalimi i Jupiterit në shtëpinë e 8-të do t’i motivojë studentët të ndjekin arsimin e lartë dhe shumë mund të interesohen për shkencat okulte. Përpiquni të mësoni sa më shumë nga të moshuarit, veçanërisht nga prindërit, mësuesit dhe ata që keni besim që në fillim. Kërkoni udhëzimet e tyre dhe pasurohuni në disa fusha.

Ju duhet të përdorni aftësitë tuaja të planifikimit dhe strukturës për ta kombinuar atë me komunikim të qetë dhe të disiplinuar për të përmirësuar karrierën tuaj. Do të shihni që kolegët dhe të rinjtë do të dëgjojnë dhe pranojnë pikëpamjen tuaj dhe do të mbështesin vizionin tuaj. Thjesht merrni hapa të kujdesshëm dhe përdorni diplomacinë për të fituar beteja më të mëdha.

Peshorja 

Kalimi i Jupiterit në shtëpinë e 7-të do t’i ndihmojë Peshoret të martohen këtë vit. Është mirë që të merrni këshilla nga më të moshuarit, ose njerëz ndaj të cilëve keni besim, përpara se të merrni hapin e madh me partnerin tuaj. Ata që e kanë kuptuar qëllimin e jetës ose që kanë bërë punë të palodhur do të shohin stabilitet dhe shpërblime të qëndrueshme në marrëdhënie, punë dhe shëndet.

E njëjta gjë vlen edhe për bizneset dhe ata që po ndërtojnë partneritete të reja. Pasuritë e paluajtshme, bujqësia, ndërtimi dhe njerëzit në industrinë e bizhuterive do të ecin mirë këtë vit. Përpiquni të jini krijues dhe imagjinativ, në gjetjen e zgjidhjeve për sfidat dhe të shfrytëzoni çdo lloj mundësie që ju del përpara.

Ata që janë në tregtinë spekulative duhet të ecin me kujdes pasi mund të shihni disa fitime të papritura që mund të shkojnë në të dy drejtimet. Vetëm ata që janë përpjekur të qetësojnë nervat e tyre dhe kanë mbajtur një mendje të qëndrueshme do të jenë në gjendje të fokusohen në qëllime më të mëdha dhe të arrijnë suksesin këtë vit.

Tregoni kujdes me shpenzimet ekstravagante pasi mund t’ju vënë në vështirësi financiare. Është më mirë të shmangni çdo investim apo partneritet që përfshin çdo lloj rreziku.

Akrepi: 

Kalimi i Saturnit në shtëpinë e katërt nga Akrepi do të sjellë një ndryshim në vendbanimin tuaj. Mundësia e zhvendosjes në një qytet ose vend tjetër është gjithashtu në tavolinë. Mundohuni të përqendroheni vetëm në ato fusha  në të cilat jeni të zotët. Familja juaj ka qenë gjithmonë një shtyllë e forcës suaj dhe ju duhet t’u jepni atyre besimin se jeni në lartësinë e karrierës dhe detyrave dhe ju jepen. Kaloni më shumë kohë me ta pasi meritojnë gjithë vëmendjen tuaj. Beqarët mund të martohen këtë vit para prillit.

Në frontin e karrierës, mbajeni atë të qëndrueshme dhe mos e tundni ‘barkën’ këtë vit. Ata që punojnë me njerëz, minierat, shkencat okulte dhe rrjetëzimin do të shkëlqejnë këtë vit. Ju do të arrini të mposhtni konkurrentët tuaj. Meditimi do t’ju ndihmojë të balanconi energjinë tuaj.

Do të ketë një kompromis mes balancës punë-jetë dhe ju duhet të merrni një vendim se në cilën do të fokusoheni më shumë. Nga ana shëndetësore, përqendrohuni në zakonet dietike dhe bëni një kontroll të rregullt shëndetësor.

Shigjetari

Për ata që janë të martuar, është koha të përqendrohen dhe të shijojnë edhe momentet e vogla. Ekziston mundësia e zgjerimit të familjes suaj dhe për ata që tashmë kanë fëmijë, ata do t’ju japin më shumë gëzim në jetë. Nga prilli, ata që janë beqarë do të martohen.

Duhet të planifikoni dhe të mendoni për të gjitha sfidat që keni përpara, edhe më shumë punë për të shkuar drejt fitores.

Pritet rritje e pozicionit të punës dhe do të merrni më shumë përgjegjësi. Përdorni zgjuarsinë dhe mprehtësinë për të gjetur mundësi të reja, punoni drejt tyre dhe suksesi me siguri do ta gjejë rrugën drejt jush. Njerëzit që punojnë në sektorët si financa, ligji dhe shërbimet profesionale do të kenë sukses të madh në vitin 2023. Do të hyni në disa partneritete të mira. Megjithatë, sigurohuni që të jetë ndërmarrë kujdesi i duhur përpara se të hyni në ndonjë marrëveshje biznesi ose të krijoni një partneritet të ri.

Ju keni një mundësi të artë për të filluar diçka të madhe për të mirën e njerëzimit. Mendoni me zell, planifikoni me kujdes dhe shfrytëzoni çdo mundësi që ju vjen. Ky është një nga vitet më të mira dhe ju duhet të maksimizoni fitimet tuaja.

Bricjapi

Viti i vjetër mbyllet me lumturi dhe kështu do të vijë dhe i riu. Ky vit duket të jetë i mirë për ju në shumë fronte. Saturni zotëron shtëpitë e Bricjapit dhe Ujorit. Saturni aktualisht po kalon në Ujor në muajin janar. 2023 do të jetë një vit më i mirë, me kusht që të punoni fort për të, pasi Saturni është zoti i Karmës. Është një kohë e mirë për romancë dhe pasion. Për ata që janë të martuar, marrëdhënia juaj me bashkëshortin do të rritet një shkallë më e lartë. Është një kohë e shkëlqyer për të kuptuar njëri-tjetrin dhe për të thelluar pikat e forta të njëri-tjetrit dhe për të punuar drejt një qëllimi të përbashkët. Bashkëshorti juaj do të jetë mbështetësi më i madh dhe ju do të jeni njësoj për ta.

Karriera apo biznesi do të jenë shumë të mira këtë vit. Të gjitha përpjekjet do të japin fryte dhe do të vazhdoni të keni sukses në të gjitha frontet. Ju do të fitoni kundërshtarët dhe miqtë tuaj me diplomacinë dhe zgjuarsinë tuaj pasi keni gjithmonë opsione të shumta nën mëngë.

Ujori

Është një nga vitet më interesante për ju sa i përket karrierës, famës dhe shpërblimeve. Ju duhet të punoni shumë dhe të keni një fokus të vetëm për të arritur objektivat tuaja. Saturni në shtëpinë e tij do t’ju ndihmojë të përqendroheni në punën tuaj me më shumë theks në të menduarit përpara dhe një prirje filozofike të mendjes. Kjo do të jetë koha e përkryer për sipërmarrje sociale, politikë apo aktivitet me përfitime në shoqëri në përgjithësi.

Do të fokusoheni më shumë në biznesin e orientuar drejt shërbimeve dhe ata që janë të punësuar do të kenë një mundësi për të krijuar vlera në punë. Dëshira juaj për të bërë më mirë do të vazhdojë të rritet, kështu që vazhdoni të bëni përpjekje pasi do të korrni shumë shpërblime gjatë rrugës.

Jupiteri do të lëvizë nga Peshqit tek Dashi nga prilli, ndaj duhet të jeni të kujdesshëm me komunikimin dhe të përpiqeni të jeni më diplomatikë.

Është koha për t’u kthyer dhe të ndaleni në një forcë dhe guxim më të fortë të brendshëm. Do të merrni shumë mbështetje për sfidat që keni përpara. Vëllezërit dhe motrat tuaja do të jenë qendrat e fokusit dhe vëmendjes. Sigurohuni që t’u jepni atyre kohë dhe energji të mjaftueshme.

Peshqit

Karriera juaj do të jetë e qëndrueshme këtë vit. Ju duhet ta merrni atë si bazën tuaj dhe të punoni për qëllime më të mëdha. Udhëtimet jashtë shtetit dhe bizneset do t’ju trokasin. Përqafojini nëse janë të dobishme për ju.

Sigurohuni që të keni mbështetjen e kolegëve tuaj në iniciativat e biznesit tuaj. Karriera do t’ju japë shumë sukses dhe do të ecni drejt roleve drejtuese. Qëndroni të qetë, meditoni dhe përqendrohuni. Suksesi është për ju, por kontrolloni emocionet tuaja dhe duhet të jeni të qetë për të menaxhuar çdo situatë.

Këtë vit udhëtimi juaj do të jetë emocionues dhe iniciativ; përqafoni atë dhe do ta jetoni jetën në maksimum. Partneri do ju japë shumë mbështetje dhe kurajo për të përballuar çdo situatë. Do të shihni disa sfida nga nëntori e në vazhdim, ndaj bëni kujdes dhe përpiquni të mos rrezikoni.

Energjia juaj shpirtërore do të sjellë një ndryshim pozitiv tek ju dhe puna e zellshme do t’ju shtyjë të shkëlqeni në disa fusha. Planifikimi është pika juaj e fortë, kështu që punoni drejt një plani të caktuar dhe do të jeni më të bazuar dhe më të fokusuar në detyrën që do të ndërmerrni.

*Tibo News