Historia e pazakontë e çiftit që ka thyer çdo paragjykim

Shane Burcaw dhe Hannah Aylward, çifti i ndërlidhur pas kanalit në YouTube “Squirmy dhe Grubs, kanë thyer barrierat dhe kanë thyer paragjykimet rreth marrëdhënieve dhe paaftësisë. Kanali i tyre ofron një vështrim në jetën e tyre të përditshme, hobi dhe madje edhe udhëtimin e tyre të konceptimit. Ata shpesh përballen me pyetje në lidhje me marrëdhënien e tyre, por dashuria e tyre vetëm sa bëhet më e fortë dhe së fundmi ata kanë treguar se planifikojnë të kenë një fëmijë në të ardhmen e afërt.

Ky çift i njohur në YouTube shpreson të normalizojë marrëdhëniet e ndërlidhura.

Për 7 vitet e fundit, Hannah dhe Shane kanë qenë në një marrëdhënie të lumtur. Dashuria e tyre i ka çuar në shumë aventura, nga udhëtimet në destinacione ekzotike deri tek ndarja e romancës së tyre me botën në YouTube.

Ndërsa dokumentuan lidhjen e tyre në internet, ata kurrë nuk e prisnin vëmendjen që do të merrte. Gjestet e tyre romantike dhe momentet e përzemërta rezonuan te shikuesit dhe kanali i tyre u rrit me shpejtësi. Shane dhe Hannah u ndjenë mirënjohës që ndanë historinë e tyre të dashurisë me të tjerët dhe i frymëzuan ata të ndiqnin lumturinë në mënyrën e tyre.

Historia e dashurisë së Shane dhe Hannah është ajo që ka rrëmbyer zemrat e shumë njerëzve në YouTube. Megjithatë, çifti është përballur edhe me anën e errët të internetit pasi marrin komente kritike nga “trollët mizorë” të internetit.

Shane ka lindur me atrofi muskulare kurrizore, e cila e ka bërë atë të përdorë një karrige me rrota që kur ishte 2 vjeç. Pavarësisht kësaj, ai kurrë nuk e ka lënë aftësinë e kufizuar ta përcaktojë atë dhe është bërë një avokat për ndërgjegjësimin e aftësisë së kufizuar.

Hannah dhe Shane u takuan në internet dhe shpejt ranë në dashuri. Ata madje u martuan në shtator 2020, por me famën e tyre në rritje, çifti ka qenë gjithashtu subjekt i komenteve dhe kritikave lënduese nga ata që nuk e kuptojnë marrëdhënien e tyre “të ndërlidhur”.

Pavarësisht kësaj, Hannah dhe Shane kanë vazhduar të ndajnë historinë e tyre të dashurisë dhe të ndërgjegjësojnë sfidat dhe gëzimet e një marrëdhënieje të tille. Ata shpresojnë të frymëzojnë të tjerët që të pranojnë dhe kuptojnë më shumë dallimet dhe të shohin përtej aftësisë së kufizuar.

Ne qëndrojmë me Shane dhe Hannah kundër urrejtjes që ata marrin dhe i duartrokasim për guximin e tyre për të vazhduar që të ndajnë udhëtimin e tyre me botën.

Tani bashkëshortët e lumtur planifikojnë të kenë fëmijë së bashku.

Së fundmi, çifti i njohur është hapur për rrugëtimin e tyre drejt prindërimit nëpërmjet fekondimit in vitro.

Ndërsa Shane përdor një karrige me rrota, çifti e dinte se do të përballeshin me sfida unike kur të vinte puna për të krijuar një familje. Pasi eksploruan opsionet e tyre, ata vendosën të ndiqnin IVF pasi “provuan rastësisht rrugën e modës së vjetër për 2 vjet”.

Sa për Shane, ai përdori një krahasim të mprehtë për të përshkruar se si ndihej për procesin e IVF, duke thënë se ndihej si në një provim i madh.

“Ju nuk jeni përgatitur fare, dhe është nesër, dhe ju e dini se nuk ka asnjë mënyrë që të jeni në gjendje të studioni gjithçka që ju nevojitet për të studiuar para një nate për t’u ndjerë vërtet i sigurt për të,” tha ai.