Histori të rralla mbijetese nga tërmeti, shpëtohen pas 198 orësh dy vëllezër

Dy vëllezër janë nxjerrë të gjallë nga rrënojat e tërmetit në Kahramanmars pas 198 orëve.

Ekipet e kërkim-shpëtimit arritën të shpëtonin, Muhammed Enes Yeninar 17-vjeç dhe vëllain e tij më të madh Baki Yeninar 21-vjeç.

Të dy të rinjtë ndodhen në spital për të marrë ndihmë mjekësore pasi kishin pësuar lëndime në trup. Tashmë Turqi ka hyrë në ditën e saj të nëntë pas shkatërrimit nga tërmeti apokaliptik që goditi Turqinë dhe Sirinë.

Ekipet e kërkim-shpëtimit janë duke punuar pa rrështuar për të nxjerrë sa më shumë njerëz të gjallë nga tërmeti.