Hapet zyrtarisht gara për ndërtimin e Teatrit të Ri Kombëtar

Bashkia e Tiranës ka hapur zyrtarisht garën për ndërtimin e Teatrit të Ri Kombëtar.

Gjatë ceremonisë së zhvilluar për celjen e kësaj gare, kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj u shpreh se ndërtimi i godinës do të bëhet 3 herë më i madh dhe më komod siç ishte para se të shembej.

“E deklaroj të hapur garën për Teatrin e Ri në Tiranë, aty ku ishte, por 3 herë më i madh seç ishte dhe disa herë më komod seç ishte. Sot jemi në prag të fitores më të madhe, besoj nga të gjithë betejat që janë politizuar dhe janë bërë në qytetin e Tiranës, që ka të bëjë me Teatrin e Ri.”

*Tibo News