Hapet thirrja për 50 psikologë në poliklinika

Ministria e Shëndetësisë ka hapur thirrjen për punësimin e 50 psikologëve, për një vëmendje të shtuar socio-shëndetësore ndaj çdo pacienti.

Në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit për diagnostikimin e hershëm të kancerit të gjirit, ministrja Ogerta Manastirliu gjatë një takimi me mjekë dhe profesionistë të shëndetit publik risolli në vëmendje kryerjen e mamografisë falas.

*Tibo News