AlbanianEnglish

Hakohet FBI, vidhen të dhënat sekrete të 80 mijë anëtarëve

Një haker pretendon se ka arritur të sigurojë qasje tek të dhënat e 80 mijë anëtarëve të InfraGard, një program komunikimi i drejtuar nga FBI-ja që ndan informacione sensitive mbi sigurinë kombëtare dhe kërcënimet e sigurisë kibernetike me zyrtarët publikë dhe aktorët e sektorit privat që drejtojnë infrastrukturën kritike të SHBA.

Personi është paraqitur si drejtor ekzekutiv i një institucioni financiar. Në këmbim të të gjitha databazës, ka kërkuar 50 mijë dollarë. në këmbim të të gjitha të dhënave që dyshohet se ka në posedim.

You don't have permission to register