Hailey falenderim publik për Selenën , këtë herë për çfarë?

Hailey Bieber dhe Selena Gomez “kanë ngritur” flamujt e bardhë në dramën e tyre të spekuluar.

Në një story në Instagram, fillimisht Gomez u kërkoi ndjekësve të saj të ndalonin sulmet ndaj Bieber, duke shtuar se ajo nuk qëndron për “urrejtje apo ngacmim”. Kjo bëri që Bieber të falënderonte këngëtaren për komentet e saj në historinë e saj në Instagram të njëjtën ditë. Bieber shtoi se të dyja kanë diskutuar se si të kalojnë “narrativën e vazhdueshme midis tyre”

“Javët e fundit kanë qenë shumë të vështira për të gjithë të përfshirët dhe miliona njerëz po shohin kaq shumë urrejtje rreth kësaj gjëje që është jashtëzakonisht e dëmshme,” shkroi Bieber. “Ndërsa media sociale është një mënyrë e jashtëzakonshme për t’u lidhur dhe ndërtuar komunitetin, momente si ky vetëm krijojnë ndarje ekstreme në vend që të bashkojnë njerëzit.”

Sipas postimit të Gomez në Instagram, Bieber i tha asaj se ajo kishte marrë kërcënime me vdekje dhe një “negativitet të tillë të urryer”.

“Askush nuk duhet të përjetojë urrejtje ose ngacmim,” tha Gomez. “Unë gjithmonë kam mbrojtur mirësinë dhe me të vërtetë dua që e gjithë kjo të ndalet.”

Që nga viti 2018, Gomez dhe Bieber janë shqyrtuar vazhdimisht dhe janë konsideruar si rivale pasi Hailey u martua me Justin Bieber gjashtë muaj pas ndarjes së tij nga Gomez në mars. Bieber dhe Gomez patën një romancë të përsëritur, e cila zgjati shtatë vjet, nga 2010 deri në 2018.