Grida Duma lë mandatin e deputetes: Politika e llumit ka goditur dhe tim bir

Grida Duma njofton lënien e mandatit të deputetes së PD duke thënë se vendimin e mori vendimin pas një reflektimi të gjatë.

Ajo tha gjithashtu se e kanë sulmuar personalisht me intriga politike.

Duma ka dorëzuar shkresën e lënies së mandatit të deputetes së PD në Kuvendin e Shqipërisë.

Pjesë nga deklatarat live të Grida Dumës:

-Ky është vendimi i duhur, mendoj që në politike fatet individuale vlejnë të konsiderohen dhe të rimendohen vetëm kur shkojnë në një mendje me fatet e njerëzve, të ardhmen e vendit.

-Nuk mund të zgjidhja të thjeshtën për veten time!

-Politika e llumit ka goditur dhe tim bir

-Vendimi i SHBA-ve për Berishën, traumë politike edhe për PD

-Durojmë ujëra të ndodhura me kompromise

-Lënia e mandatit është moslënia e përgjegjësisë

-Do e le mandatin me besimin që do bëj më sumë kudo që do të jep

-U rrita si e djathtë sepse besoj tek individët e fortë

***

Media të ndryshme shkruajnë se Grida Duma do të vazhdojë karrierën televizive me një emision të sajin, por vetë ajo ende nuk e ka konfirmuar.

Mandati i Grida Dumës i kalon Ori Nebiajt, kjo sepse në zgjedhjet e vitit 2021 mori 5599 vota preferenciale.

Nuk dihet nëse Ori Nebiaj do ta pranojë mandatin.

Grida Duma është një politikane dhe pedagoge. Anëtare e Partisë Demokratike të Shqipërisë, ka shërbyer si zëvendësministre e Integrimit Evropian në kabinetin Berisha në vitet 2011-2013.

*Tibo News