Goli i anuluar, Barcelona kërkon që El Clasico të riluhet

Barça po bën disa lëvizje për të denoncuar golin që nuk iu quajt Lamine Yamal në pjesën e parë të El Clasicos.

Presidenti i klubit ka vënë në dukje publikisht gabimin e gjyqtarit dhe për të treguar indinjatën e një klubi që e konsideron veten të dëmtuar jo vetëm kundër Real Madridit, por nga vendimet e marra nga gjyqtarët gjatë tërë kampionatit

Të udhëhequr nga Pere Lluís Mellado, kreu i departamentit ligjor të klubit, u vendos që të denoncoheshin publikisht ngjarjet dhe të hartohej një strategji për të vepruar dhe ndërmarrë veprime të ndryshme.

Klubi kërkon nga Komiteti Teknik i Gjyqtarëve imazhet dhe audiot e aksionit të golit që nuk i është dhënë Lamine Yamal. Në rastin e dytë, nëse në një imazh tregohej se topi ka hyrë plotësisht në portë, klubi do të kërkonte të përsëritej ndeshja.