Gjykata dënon me 2 vite burg ish-prokurorin e Sarandës

Gjykata e Posaçme ka vendosur dënimin e prokurorit Sali Hasa me dy vite burg, që mund të konvertohet në 4 vite shërbim prove.Trupi gjykues vendosi të shpallë të pafajshëm ish prokurorin për akuzën e mos deklarimit dhe fshehjes së pasurisë dhe gjithashtu konstatohet shuarja e masës së sigurisë dhe lirimi I tij nga burgu.

Sali Hasa sakaqë do të vijojë të mos ushtrojë për 5 vite asnjë funksion publik.