AlbanianEnglish

Gjermania i jep Ukrainës 56 mln euro për riparimin e infrastrukturës energjetike

Gjermania i ka dhënë Ukrainës 56 milionë euro për riparimin e infrastrukturës së saj energjetike. Kancelari gjerman e tha këtë në një telefonatë me presidentin ukrainas.

Kancelari thirri presidentin Zelensky për të shkëmbyer pikëpamje mbi situatën politike, ushtarake dhe humanitare në Ukrainë, tha zëdhënësi.

You don't have permission to register