Gjërat pozitive që mund t’ju ndodhin nëse filloni të notoni rregullisht

Noti është një metodë stërvitore e lehtë dhe efikase që mund t’i sjellë dobi kujtdo. Ekspertët sugjerojnë se noti për të paktën 30 minuta mund të përmirësojë ndjeshëm shëndetin tuaj.

Duke shkuar një herë në ditë në një pushin mund të sjellë përfitime të shumta pa efekte anësore negative.

Në këtë artikull, ne do të sjellim 7 rezultate pozitive që mund të përfitoni nga noti.

Cilësia juaj e gjumit mund të përmirësohet

Mund t’i bëjë fëmijët më të zgjuar

Mund të përmirësojë kapacitetin tuaj të mushkërive

Mund të ngadalësojë procesin e plakjes

Mund të ndihmojë edhe me astmën

Mund të rrisë energjinë tuaj

Mund të rrisë masën tuaj muskulore