Gëzuar 1 Qershorin nga TIBO!

GËZUAR FESTËN FËMIJË!

Ju urojmë gëzuar 1 qershorin të gjithë të vegjëlve të cilët këtë ditë speciale kanë mundësinë ta shijojnë në shoqërinë e TIBO me Kids Mode.

Në këtë epokë të teknologjisë, ne i kuptojmë shqetësimet që prindërit kanë për përmbajtjen që fëmijët e tyre aksesojnë. Kjo është arsyeja pse ne kemi zhvilluar Kids Mode, një veçori që ofron një mjedis të përshtatur dhe të sigurt për fëmijët, duke u siguruar që ata të mund të eksplorojnë, të mësojnë dhe të argëtohen pa asnjë shqetësim.

AKTIVIZIMI I PROFILIT:
Fillimi me “Modalitetin e fëmijëve” është i lehtë. Thjesht shkarkoni aplikacionin tonë, shkoni tek profili fëmijëve dhe personalizoni cilësimet sipas preferencave tuaja. Ju do të keni kontroll të plotë mbi atë që fëmija do të shikojë në ekran.

PËRMBAJTJE E PËRSHTATSHME:
“Modaliteti i fëmijëve” ofron qasje në një përzgjedhje të madhe të përmbajtjeve edukative dhe argëtuese të krijuara posaçërisht për fëmijët. Nga kanalet televizive dhe filmat vizatimorë në videotekë, koleksioni ynë i kuruar me kujdes garanton një përvojë argëtuese.